StPr/25/0130
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
1 994,40 PLN
Zakres obowiązków:
wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych,
ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; zabezpieczanie ich przed zepsuciem,
wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mleka przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych,
wykonywanie czynności i zadań przez kucharza, wykonywanie pracy pod jego ścisłym nadzorem,
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,
posługiwanie się wieloma narzędziami, w tym ostrymi nożami oraz wysokoobrotowymi urządzeniami gastronomicznymi,
przestrzeganie przepisów BHP, instrukcji GMB i GHB,
utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy,
serwowanie dań z karty, zgodnie z zamówieniem,
dekorowanie potraw.
Miejsce pracy:
Łobżenica, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- wykształcenie minimum zawodowe
Inne wymagania:
wykształcenie minimum zawodowe
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Doradca klienta
Nr telefonu:
67 215 11 27
Wymagane dokumenty:
skierowanie do odbycia stażu