StPr/25/0489
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
1 994,40 PLN
Zakres obowiązków:
ocena surowców i właściwe gospodarowanie,
obliczanie wartości odżywczych,
wstępna obróbka artykułów spożywczych,
posługiwanie się wieloma narzędziami ostrymi oraz gastronomicznymi,
utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy,
dekorowanie potraw,
przygotowywanie dań różnymi metodami i sposobami z asortymentu
z owoców, warzyw, mleka, jaj, mięsa itp.
Miejsce pracy:
Białośliwie, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- wykształcenie podstawowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Inne wymagania:
wykształcenie podstawowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Pośrednik pracy
Nr telefonu:
67 286 29 59
Wymagane dokumenty:
skierowanie do odbycia stażu