StPr/25/0601
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
udział w planowaniu jadłospisu, współpraca z intendentem; przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków, stosowanie receptur gastronomicznych; obróbka produktów spożywczych; przyjmowanie produktów żywnościowych z magazynu oraz racjonalnie ich zużycie; sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów; zabezpieczanie produktów przed zepsuciem; utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego oraz jego bieżąca konserwacja; dbanie o czystość naczyń kuchennych; przestrzeganie GMP i GHP oraz HACCP; pozostawianie oznakowanych próbek żywnościowych zgodnie z zaleceniami sanepidu; wydawanie posiłków w stołówce przedszkolnej i szkolnej
Miejsce pracy:
Szymbark, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie ogólnokształcące
- osoba odpowiedzialna, wysoka kultura osobista, odporność na stres; sprawność fizycznai manualna, dobry stan zdrowia; doświadczenie w pracy w zespole
Inne wymagania:
osoba odpowiedzialna, wysoka kultura osobista, odporność na stres; sprawność fizycznai manualna, dobry stan zdrowia; doświadczenie w pracy w zespole
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Grzegorz Lichoń
Nr telefonu:
183536307
Wymagane dokumenty:
skierowanie + CV