StPr/25/1219
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
przeszkolenie z zakresu bhp i ppoż,
przeszkolenie w zakresie zasad i zachowania tajemnicy służbowej,
przeszkolenie z zakresu ochrony danych osobowych,
obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej,
przeprowadzanie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względem
jakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad dobrej praktyki produkcyjnej i
higienicznej,
wykonywanie wszystkich czynności związanych z produkcją żywności zgodnie z
planem HACCP Stołówki Miejskiej,
uczestnictwo przy planowaniu jadłospisów wraz z dietetykiem Stołówki Miejskiej w
oparciu o receptury potraw z uwzględnieniem podstawowych wartości odżywczych dla dzieci i młodzieży szkolnej, a także konsumentów dorosłych,
uczestnictwo w szkoleniach wewnętrznych organizowanych w Stołówce Miejskiej w
Grybowie z zakresu stosowania wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej oraz wdrażania systemu HACCP,
planowanie pracy i przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami
higieniczno-sanitarnymi,
samodzielne planowanie i koordynowanie pracy w kuchni prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporządzania wyrobów kulinarnych,
organizowanie porcjowania i wydawania posiłków w podległych Stołówce Miejskiej
Punktach Wydawania Posiłków /Placówki Oświatowej.
obsługa maszyn i urządzeń znajdujących się na terenie zakładu Stołówki Miejskiej w Grybowie oraz Punktach Wydawania Posiłków.
obsługa klientów Stołówki Miejskiej w oparciu o podstawowe zasady marketingowe.
Staż w Grybowie w godz. 7.00-15.00
Miejsce pracy:
Grybów, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zdolność do wysiłku fizycznego, dokładność i spostrzegawczość
Inne wymagania:
zdolność do wysiłku fizycznego, dokładność i spostrzegawczość
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Wacław ORLECKI
Nr telefonu:
184149423
Wymagane dokumenty:
CV