StPr/25/0800
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; Przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Miejsce pracy:
Zagórzany, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- Wykształcenie min. średnie; zdolność do wysiłku fizycznego; komunikatywność; wysoka kultura osobista.
Inne wymagania:
Wykształcenie min. średnie; zdolność do wysiłku fizycznego; komunikatywność; wysoka kultura osobista.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Maciej Guterch
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie