StPr/25/0803
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; Wydawanie podstawowych posiłków w jadalni oraz do pokoi Mieszkańców; Przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; Przestrzeganie zasad określonych w funkcjonującym systemie HACCP, przepisów dotyczących zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu; Dbanie o należyte przechowywanie żywności; Utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyległym do kuchni korytarzu i pomieszczeniu socjalnym, z którego korzystać będzie stażysta oraz utrzymanie w czystości sprzętów, urządzeń, będących na wyposażeniu kuchni; Dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów do posiłków dla Mieszkańców; Stosowanie czystej odzieży ochronnej, dbanie o schludny wygląd; Sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; Zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi tut. DPS faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń; Prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, dbanie o oszczędne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej, wody; Ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
Miejsce pracy:
Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; pełna sprawność psychofizyczna; umiejętność pracy w zespole; kwalifikacje do pracy na stanowisku kucharza.
Inne wymagania:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; pełna sprawność psychofizyczna; umiejętność pracy w zespole; kwalifikacje do pracy na stanowisku kucharza.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Maciej Guterch
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie