StPr/25/0806
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
Przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych z magazynu; Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; Sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnych; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Miejsce pracy:
Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; osoba uczciwa, chęta do pracy.
Inne wymagania:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; osoba uczciwa, chęta do pracy.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Maciej Guterch
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie