StPr/25/0834
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej,
zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,
obróbka wstępna surowców,
gastronomiczny rozbiór mięsa,
posługiwanie się narzędziami, maszynami przy przygotowywaniu potraw,
wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw,
owoców, mleka i przetworów, jaj, mięsa, drobiu, ryb, i potraw jarskich,
wydawanie posiłków,
utrzymywanie w czystości miejsca pracy
Miejsce pracy:
Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- wykształcenie minimum zasadniecze, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Inne wymagania:
wykształcenie minimum zasadniecze, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Doradca ds zatrudnienia
Nr telefonu:
67 215 11 27
Wymagane dokumenty:
skierowanie do odbycia stażu