StPr/25/0568
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i maszyn dostępnych w zakładach gastronomicznych.Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarowanie nimi. Przygotowywanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów. Utrzymanie czystości.
Miejsce pracy:
Przecław, powiat: żagański, woj: lubuskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Greta Matczak-Jabłońska
Nr telefonu:
684326769
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie z Urzędu Pracy