Zakres obowiązków:
przygotowanie surowców do produkcji; przeprowadzanie procesu produkcji półproduktów i wyrobów gotowych ; nadzorowanie i kontrolowanie zmian produktu w trakcie produkcji na podstawie szczegółowych wytycznych technologii produkcji; obsługa maszyn i urządzeń oraz ich konserwacja na podstawie instrukcji i dokumentacji technologicznej; posługiwanie się aparaturą kontrolno - pomiarową stosowana w przetwórstwie spożywczym; identyfikowanie zagrożeń bezpieczeństwa żywności i monitorowanie krytycznych punktów kontroli w procesach produkcji oraz podejmowanie działań korygujących zgodnie z zasadami europeiskich dyrektyw Dobrej Praktyki Higienicznej, zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca: kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zdolność do wysiłku fizycznego
Inne wymagania:
zdolność do wysiłku fizycznego
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Grzegorz Lichoń
Nr telefonu:
183536307
Wymagane dokumenty:
skierowanie + CV
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
1 994,4 PLN