StPr/25/0502
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
Staż dla osoby zarejestrowanej w tut. Urzędzie i spełn. kryteria do skierowania na ww.aktywną formę. Godz. odb. stażu 06:00 do 14:00.
1. Przeszkolenie w zakresie BHP i PPOŻ.
2. Przygotowywanie surowców do produkcji pieczywa: odmierzanie i warzenie składników zgodnie z recepturą, przesiewanie mąki i przygotowywanie dodatków.
3. Wyrabianie i obróbka ciasta: pomoc w zagniataniu, mieszaniu i fermentacji ciasta.
4. Obsługa maszyn do dzielenia i formowania ciasta.
5. Formowanie bochenków, bułek, rogali i innych wyrobów piekarniczych.
6. Wkładanie i wyjmowanie pieczywa z pieca, kontrola temperatury i czasu wypieku pod nadzorem opiekuna stażu.
7. Zapoznanie się z dokumentacją technologiczną i przepisami BHP: mycie, dezynfekcja sprzętu, blatów, maszyn piekarniczych. Zachowanie zasad higieny osobistej i pracy zgodnie z wymaganiami sanepidu (HACCP).
7. Przestrzeganie procedur obowiązujących w zakładzie produkcyjnym.
8. Praca pod kierunkiem doświadczonych piekarzy.
Miejsce pracy:
Dzikowiec, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- Zainteresowanie zawodem piekarz. Chęć uczenia się.
Inne wymagania:
Zainteresowanie zawodem piekarz. Chęć uczenia się.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Dominika Skura
Nr telefonu:
172272926 w. 262
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie