StPr/25/0088
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
1 994,40 PLN
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z zamówieniem,
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,
zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
obróbka wstępna surowów (ręczna, mechaniczna, termiczna),
obieranie warzyw, owoców,
gastronomiczny rozbiór mięsa,
pomoc przy przygotowywaniu posiłków dla zewnętrznych odbiorców (catering),
dbanie o dobry stan sprzętu oraz urządzeń wykorzystywanych w pracy,
organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami BHP.
Miejsce pracy:
Olszówka, powiat: turecki, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- [Minimalne kwalifikacje niezbędne do podjęcia stażu na danym stanowisku] : wykształcenie podstawowe osoby zarejestrowane w PUP w Turku jako bezrobotne
Inne wymagania:
[Minimalne kwalifikacje niezbędne do podjęcia stażu na danym stanowisku] : wykształcenie podstawowe osoby zarejestrowane w PUP w Turku jako bezrobotne
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Marzena ŚWITAJ
Nr telefonu:
632802367
Wymagane dokumenty:
brak informacji