PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM I ZACHOWANIEM OBOWIĄZUJĄCYCH NORM
POBIERANIE Z MAGAZYNU PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH W ILOŚCIACH PRZEWIDZIANYCH RECEPTURĄ I ODPOWIEDNIE ICH ZABEZPIECZENIE PRZED UŻYCIEM
DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOSĆ I SMAK POSIŁKÓW
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZY I OWOCÓW ORAZ INNYCH PRODUKTÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW Z UWZGLĘDNIENIEM WYMOGÓW TECHNOLOGII I INSTRUKCJA OBSŁUGI URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH
UTRZYMANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU W KUCHNI
Miejsce pracy: Oleśnica, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie
Pracodawca: kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
DORADCA KLIENTA
Nr telefonu:
71 399 50 41
Wymagane dokumenty:
OFERTA STAŻU TYLKO DLA OSÓB ZAREJESTROWANYCH W PUP WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE
Wynagrodzenie:
1 994,4 PLN