StPr/25/0813
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
1 994,40 PLN
Zakres obowiązków:
1. Zapoznanie z zakładem, stanowiskami pracy i organizacją pracy na poszczególnych stanowiskach.
2. Zapoznanie z zasadami HACCP, GMP I GHP oraz stosowanie ich w praktyce.
3. Zapoznanie i obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych.
4. Pomoc przy sporządzaniu potraw z warzyw, owoców i ziemniaków.
5. Pomoc przy sporządzaniu potraw z mleka i jego przetworów.
6. Pomoc przy sporządzaniu potraw z jaj smażonych i gotowanych.
7. Pomoc przy sporządzaniu ciasta zarabianego w naczyniu.
8. Pomoc przy sporządzaniu zup czystych i zagęszczanych.
9. Pomoc przy sporządzaniu potraw jarskich i półmięsnych.
10. Pomoc przy sporządzaniu potraw z mięsa, drobiu i ryb.
11. Pomoc przy sporządzaniu wyrobów cukierniczych ( torty, rolady, mazurki itd. )
12. Pomoc przy sporządzaniu wyrobów garmażeryjnych.
13. Nauka dekorowania potraw.
14. Pomoc przy przygotowaniu stołów konsumpcyjnych do przyjęć okolicznościowych.
15. Nauka planowania i rozliczania produkcji.
16. Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej oraz ochrony środowiska podczas wykonywania zadań praktycznych.
Staż w Nowym Sączu (Villa Jagiellońska) w godz. 9.00-17.00
Miejsce pracy:
Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- Osoba zdolna do pracy. Osoba z wykształceniem gastronomicznym, posiadająca książeczkę sanepidu
Inne wymagania:
Osoba zdolna do pracy. Osoba z wykształceniem gastronomicznym, posiadająca książeczkę sanepidu
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Marzena KAŃKA
Nr telefonu:
184149426
Wymagane dokumenty:
CV