StPr/25/0292
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
1 994,40 PLN
Zakres obowiązków:
1. Wykonywanie obróbki wstępnej warzyw, owoców oraz wszelkich surowcow do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie).
2. Rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców.
3. Porcjowanie i wydawanie posiłkow wg jadłospisu.
4. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni i dietetyczki.
5. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków.
6. Sprzątanie kuchni, stołówki, obieralni i innych pomieszczeń pionu żywienia.
7. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego.
Miejsce pracy:
Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Marta Łuc
Nr telefonu:
767275519
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
osoby z CV powinny zgłaszać się do Pani Kierownik Anny Wiszniewska ul,. Słowiańska 28 w godz. 7 do 15