StPr/25/0930
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
A. Część teoretyczna:
1. Zapoznanie się z przepisami bhp, p-poż.
2. Zapoznanie się z zasadami higieny w gastronomii oraz procedurami sanitarno-epidemiologicznymi.
3. Przeszkolenie w zakresie organizacji pracy na kuchni, zasad przechowywania i przygotowania żywności.
B. Zadania wykonywane przez bezrobotnego w okresie odbywania stażu:
1. Pomoc w przygotowywaniu składników do potraw (obieranie warzyw, krojenie, ważenie).
2. Mycie naczyń, sprzętów kuchennych oraz obsługa zmywarki gastronomicznej.
3. Wykonywanie prac pomocniczych przy wydawaniu posiłków.
4. Przyjmowanie i rozkładanie dostaw produktów spożywczych.
5. Odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych zgodnie z zasadami.
6. Współpraca z kucharzem i pozostałym personelem kuchni w codziennej pracy.
7. Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy oraz w kuchni.
Miejsce pracy:
Andrychów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: gimnazjalne
- Staż realizowany w ramach Projektu "Przystanek praca". Wymagania organizatora: wykształcenie podstawowe, sumienność, umiejętność pracy w zespole.
Inne wymagania:
Staż realizowany w ramach Projektu "Przystanek praca". Wymagania organizatora: wykształcenie podstawowe, sumienność, umiejętność pracy w zespole.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Doradca klienta obsługujący bezrobotnego
Nr telefonu:
(33) 873 71 00, (33) 873-50-20, (33) 873-50-21
Wymagane dokumenty:
Osoba bezrobotna spełniająca wymagania określone w ofercie stażu.