StPr/25/0522
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
-zapoznanie ze schematem organizacyjnym oraz regulaminami obowiązującymi w PSSE w Słupcy,
-pomoc w sporządzaniu dokumentacji pokontrolnej oraz w prowadzeniu rejestrów i ewidencji dotyczących pionu Higieny Żywności i Żywienia,
-sprawowanie nadzoru nad warunkami zdrowotnymi produkcji mogącymi mieć wpływ na zdrowie ludzi,
-ocena nadzorowanych obiektów pod względem przestrzegania zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz wdrażania Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) ze szczególnym uwzględnieniem ich dokumentowania dla potrzeb oceny ryzyka zagrożenia bezpieczeństwa żywności,
-pomoc w sporządzaniu dokumentacji pokontrolnej oraz w prowadzeniu rejestrów
i ewidencji dotyczących pionu Higieny Żywności i Żywienia,
-uczestnictwo w realizacji zadań dotyczących postępowania w sprawach pionu Higieny Żywności i Żywienia,
-obsługa komputera,
-udział w przygotowaniu dokumentacji do archiwum zakładowego,
Miejsce pracy:
Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Magdalena Olszewska
Nr telefonu:
632751444 w. 024
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV +skierowanie na staż