StPr/teja/25/0875
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
2 755,10 PLN
Zakres obowiązków:
Prowadzenie dokumentacji.
Badania przechowalnicze - kontrola parametrów w czasie przechowywania - ocena organoleptyczna.
Przyjęcia surowców - prowadzenie zapisów, kontrola dostaw maki, surowców zbożowych, folii.
Badania surowców, wyrobów gotowych ocena organoleptyczna folii,
Kontrola jakości bieżącej produkcji, bieząca kontrola produkcji- hala, zapisy elektroniczne, zapisy w formie papierowej, kontrola temperatury na magazynach, produkcji, kontrola DDD zgodna z wewnętrznymi procedurami, kontrola detektorów metali, kontrola towarów paczkowanych bieżąca analiza wyników pomiarów.
Testowanie nowych surowców od dostawców.
Oferta stażu przeznaczona dla osób powyżej 50 roku życia lub długotrwale zarejestrowanych lub niepełnosprawnych
Miejsce pracy:
Zator, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie średnie kierunkowe, umiejętność obsługi urządzeń biurowych, dobra znajomość pakietu MS Office( MS Excel, oraz MS Power Point)wymagana podstawowa wiedza oraz zainteresowanie w kierunku Technologii Żywności; Mile widziana dobra znajomość języka obcego ( najczęściej j. angielskiego) w mowie i piśmie.
Inne wymagania:
wykształcenie średnie kierunkowe, umiejętność obsługi urządzeń biurowych, dobra znajomość pakietu MS Office( MS Excel, oraz MS Power Point)wymagana podstawowa wiedza oraz zainteresowanie w kierunku Technologii Żywności; Mile widziana dobra znajomość języka obcego ( najczęściej j. angielskiego) w mowie i piśmie.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Wioleta Hadło
Nr telefonu:
33 842 57 71 wew. 1110 2110
Wymagane dokumenty:
skierowanie-kontakt osobisty