StPr/25/0253
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie:
od 7 000 PLN
Zakres obowiązków:
Prowadzenie postępowań administracyjnych zgodnie z przepisami KPA. Rozpatrywanie odwołań,zażaleń,wniosków,skarg,interwencji,wydawania opinii. Obsługa funkcjonujących systemów teleinformatycznych mających zastosowanie w bieżącej działalności PIS. Sporządzanie sprawozdań, analiz i informacji z działań realizowanych przez PPIS na obszarze powiatu gryfińskiego. Wykonywanie czynności kontrolnych w zakładach nadzorowanych sektora spożywczego. Pobieranie próbek żywności, materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Miejsce pracy:
Flisacza 6, 74-100 Gryfino, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
POWIATOWA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W GRYFINIE
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
- ambicjonalne i sumienne podejście do powierzonych zadań, bardzo dobra organizacja pracy własnej
- [Umiejętność 2] : biegła obsługa komputera, rzetelność, punktualność, dokładność, odpowiedzialność [Umiejętność 1] : znajomość aktów prawnych obowiązujących w Inspekcji Sanitarnej; znajomość ustawy KPA oraz o ustawy bezpieczeństwie żywności i żywienia [Inne] : W związku ze specyfiką stanowiska pracy dla celów realizacji zadań w Państwowej Inspekcji sanitarnej wymagane jest od kandydata wykształcenie wyższe II stopnia (mające zastosowanie w Inspekcji Sanitarnej): Technologia Żywności i Żywienia Człowieka/Towaroznawstwo/Dietetyka lub kierunki pokrewne zdrowie publiczne/promocja zdrowia
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : biegła obsługa komputera, rzetelność, punktualność, dokładność, odpowiedzialność [Umiejętność 1] : znajomość aktów prawnych obowiązujących w Inspekcji Sanitarnej; znajomość ustawy KPA oraz o ustawy bezpieczeństwie żywności i żywienia [Inne] : W związku ze specyfiką stanowiska pracy dla celów realizacji zadań w Państwowej Inspekcji sanitarnej wymagane jest od kandydata wykształcenie wyższe II stopnia (mające zastosowanie w Inspekcji Sanitarnej): Technologia Żywności i Żywienia Człowieka/Towaroznawstwo/Dietetyka lub kierunki pokrewne zdrowie publiczne/promocja zdrowia
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
EWA GASZEWSKA
Nr telefonu:
914162343
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail