StPr/24/1695
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 28,5 do 30 PLN
jw.
Zakres obowiązków:
Organizacja pracy i kompleksowe zarządzanie działem gastronomii (Restauracja ala carte, Lobby Bar, Shisha Bar, Dział Bankietów). Dbanie o wizerunek, najwyższą jakość świadczonych usług oraz profesjonalną obsługę gości. Kontrolowanie powierzonych stanów magazynowych. Współpraca z pozostałymi działami hotelu. Zarządzanie personelem oraz współuczestniczenie w planowaniu i rozliczaniu czasu pracy zleceniobiorców
Miejsce pracy:
Jarosława Dąbrowskiego 9, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Pracodawca:
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- książeczka sanepidowska
- Doświadczenie w branży hotelarskiej. Bardzo dobra znajomość języka angielskiego. Doświadczenie w koordynowaniu pracy zespołem. Samodyscyplina i doskonała organizacja pracy. Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych (HACCP). Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi. Wysoka kultura osobista. Dyspozycyjność, odpowiedzialność i punktualność. Aktualna książeczka zdrowia. Kontakt tel: 721 077 135 - Wojciech Kugler lub mailowy - [email protected] lub osobisty
Inne wymagania:
Doświadczenie w branży hotelarskiej. Bardzo dobra znajomość języka angielskiego. Doświadczenie w koordynowaniu pracy zespołem. Samodyscyplina i doskonała organizacja pracy. Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych (HACCP). Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi. Wysoka kultura osobista. Dyspozycyjność, odpowiedzialność i punktualność. Aktualna książeczka zdrowia. Kontakt tel: 721 077 135 - Wojciech Kugler lub mailowy - [email protected] lub osobisty
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Wojciech Kugler
Nr telefonu:
721-077-136
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail