StPr/25/0046
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 6 800 PLN
Brutto
Zakres obowiązków:
Zarządzanie personelem, tworzenie menu, organizacja zaopatrzenia restauracji, nadzór nad jakością serwowanych dań, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, znajomość zasad HACCP, GMP, GHP
Praca w godz.: 7.00-19.00
Miejsce pracy:
Grunwaldzka 616, 62-064 Plewiska, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
Daniel Wolny
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 5), badania sanitarno - epidemiologiczne
- Wykształcenie: średnie zawodowe(kucharz) Umiejętność : umiejętność zarządzania zespołem, dobra organizacja pracy, wyczucie smaku i estetyki, zaangażowanie, punktualność
Inne wymagania:
Wykształcenie: średnie zawodowe(kucharz) Umiejętność : umiejętność zarządzania zespołem, dobra organizacja pracy, wyczucie smaku i estetyki, zaangażowanie, punktualność
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
MIROSŁAWA WOLNA
Nr telefonu:
883327220
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon