b0c2662d-dde0-46a4-abfe-74a7ef90e9c4
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 240 NOK
Zakres obowiązków:
Zarzadzanie pracą w kuchni oraz monitorowanie za pośrednictwem aplikacji Agrippa. Nadzór nad planowaniem, przygotowywaniem i serwowaniem dań w restauracji, rygorystyczne przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy, opracowywanie harmonogramu pracy personelu kuchennego, szkolenie nowych pracowników oraz asystentów. Składanie raportów bezpośrednio do dyrektora generalnego Støtt's.
Miejsce pracy:
Støttveien 12, 8159 Støttveien 12, 8159 Støtt, Hjemmekontor ikke mulig, Norwegia
Pracodawca:
STØTT top of Helgeland
Liczba godzin pracy w tygodniu:
37.5
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
- bez nałogów
- Wymagane w pracy jako zastępca szefa kuchni lub szef kuchni– minimum 2 lata. Doświadczenie w przyrządzaniu potraw z owoców morza. Wykonywanie pracy z pasj, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Dbanie o wysoki standard wykonywanej pracy. Wysokie wartości etyczne. Mile widziane doświadczenie w pracy za granicą.
Inne wymagania:
Wymagane w pracy jako zastępca szefa kuchni lub szef kuchni– minimum 2 lata. Doświadczenie w przyrządzaniu potraw z owoców morza. Wykonywanie pracy z pasj, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Dbanie o wysoki standard wykonywanej pracy. Wysokie wartości etyczne. Mile widziane doświadczenie w pracy za granicą.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Szef kuchni