2842311/3
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 35 000 NOK
Zakres obowiązków:
Kierowanie pracą zespołu kucharzy, opracowywanie menu i zapewnienie, że serwowane jedzenie spełnia najwyższe standardy, przekraczające oczekiwania gości. Szkolenie i motywowanie personelu oraz zarządzanie zamówieniami i zapasami.
Miejsce pracy:
Hafsundveien 10, 3967 Stathelle, Norwegia
Pracodawca:
Hafsund feriehytter AS avd. Sjøterrassen
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
- bardzo wysoka kultura osobista
- Wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji jako szef kuchni. Pasja do gotowania, cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Inne wymagania:
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji jako szef kuchni. Pasja do gotowania, cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV + referencje
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Szef kuchni_ Hafsund