SZEF KUCHNI

SZEF KUCHNI

Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Znajomość języka
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 35 000 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
2842311/3

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 35 000 NOK

Zakres obowiązków:
Kierowanie pracą zespołu kucharzy, opracowywanie menu i zapewnienie, że serwowane jedzenie spełnia najwyższe standardy, przekraczające oczekiwania gości. Szkolenie i motywowanie personelu oraz zarządzanie zamówieniami i zapasami.

Miejsce pracy:
Hafsundveien 10, 3967 Stathelle, Norwegia

Pracodawca:
Hafsund feriehytter AS avd. Sjøterrassen

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
  • bardzo wysoka kultura osobista
  • Wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji jako szef kuchni. Pasja do gotowania, cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.


Inne wymagania:
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji jako szef kuchni. Pasja do gotowania, cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.

Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP

Wymagane dokumenty:
CV + referencje

Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Szef kuchni_ Hafsund
Dodano: 05.02.2025, 04:36
ID ogłoszenia: 135274
Udostępnij:
Dodano: 05.02.2025, 04:36
ID ogłoszenia: 135274

Zobacz inne oferty

Do góry