328039
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, telefon służbowy, elastyczny grafik pracy, zniżki pracownicze na korzystanie z basenu, sauny, siłowni, kręgielni oraz na obiady, inspirujące środowisko pracy, w którym liczy się kreatywność i pasja do gotowania, pakiet ubezpieczenia medycznego, realny wpływ na tworzenie menu i rozwój oferty kulinarnej, możliwość rozwijania swoich umiejętności, ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
organizowanie pracy własnej i zespołu w kuchni, delegowanie zadań podległym pracownikom, przestrzeganie zasad ZERO WASTE i ogromny szacunek do produktu, nadzorowanie i przygotowywanie potraw wraz z załogą zgodnych z recepturą, kontrolowanie smaku, wyglądu i estetyki wydawanych potraw, odpowiedzialność za ustalanie menu, umiejętność przeprowadzania szkoleń stanowiskowych dla nowych pracowników, tworzenie receptur zgodnie z zasadami Food Cost oraz ich aktualizacja, kontrolowanie, jakości dostarczanych surowców oraz terminów przydatności do spożycia, prawidłowa kontrola dostaw i stanów magazynowych według zasad FIFO, znajomość systemu HACCP w teorii i praktyce oraz postępowanie ukierunkowane na zapewnienie bezpieczeństwa żywności, przestrzeganie obowiązujących w dziale gastronomii procedur, instrukcji i norm, utrzymanie czystości i porządku na stanowiskach pracy zgodnie z zasadami sanitarnymi, znajomość i przestrzeganie zasad BHP
Miejsce pracy:
Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Pracodawca:
kontakt przez OHP
Typ propozycji:
praca stała, praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- czego wymagamy: wykształcenia kierunkowego lub doświadczenia, dyspozycyjności, aktualnej książeczki zdrowia do celów sanitarnych, znajomości najnowszych technik kulinarnych, technologii i umiejętności ich wykorzystania, umiejętności pracy w zespole uwzględniając samodzielność i odpowiedzialność, podstawowa znajomość GASTRO-SZEF.
Inne wymagania:
czego wymagamy: wykształcenia kierunkowego lub doświadczenia, dyspozycyjności, aktualnej książeczki zdrowia do celów sanitarnych, znajomości najnowszych technik kulinarnych, technologii i umiejętności ich wykorzystania, umiejętności pracy w zespole uwzględniając samodzielność i odpowiedzialność, podstawowa znajomość GASTRO-SZEF.
Sposób aplikowania:
kontakt przez OHP
Nr telefonu:
32 297 87 30
E-mail:
[email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny: Zapraszamy do MCK OHP w Sosnowcu ul. Rzeźnicza 12, piętro I, pokój 108 od pon. do pt. od godz. 8:00 w celu zarejestrowania się (wypełnienie karty klienta) i uzyskania szczegółowych informacji dotyczących pracodawcy. z uwagi na częstą pracę w terenie prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub email w celu umówienia spotkania.