StPr/25/0366
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 10 000 PLN
Zakres obowiązków:
Zarządzanie i motywowanie zespołu kucharzy,
Nadzór nad procesem przygotowania i wydawania potraw,
Kontrola zapasów i zapotrzebowania na produkty,
Dbanie o zachowanie najwyższych standardów jakości i higieny,
Aktywny udział w tworzeniu
Miejsce pracy:
OSINÓW DOLNY 50, 74-520 Cedynia, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
PIOTR SZYMAŃSKI
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała, praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- dobra organizacja pracy własnej, elastyczność w działaniu, KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
- [Umiejętność 2] : Pasjia do gotowania [Umiejętność 1] : Doświadczenia na stanowisku szefa kuchni lub kucharza, kreatywności, samodzielności i dobrej organizacji pracy, umiejętności zarządzania zespołem, [Inne] : Doświadczenie zawodowe mile wdziane od 5-10 lat.
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : Pasjia do gotowania [Umiejętność 1] : Doświadczenia na stanowisku szefa kuchni lub kucharza, kreatywności, samodzielności i dobrej organizacji pracy, umiejętności zarządzania zespołem, [Inne] : Doświadczenie zawodowe mile wdziane od 5-10 lat.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
PIOTR SZYMAŃSKI
Nr telefonu:
601676260
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail