StPr/25/1859
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 956 PLN
Zakres obowiązków:
planowanie pracy i nadzór nad pracownikami kuchni, odpowiedzialność za utrzymywanie w czystości sprzętu, pomieszczeń magazynowych i kuchennych, stosowanie wytycznych HACCP podczas przygotowywania posiłków i przyrządzaniu potraw, wydawanie posiłków, gospodarka produktami spożywczymi, wykonywanie innych prac zleconych przez Kierownika w dniach wolnych od zajęć szkolnych
Miejsce pracy:
Gnieźnieńska 8, 75-736 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
Zespół Szkół nr 10 im. Bolesława Chrobrego
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
- książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, przestrzeganie zasad higieny w procesie produkcji żywności i w obrocie żywnością, sporządzanie potraw
- wykształcenie zasadnicze zawodowe + tytuł Mistrza / średnie branżowe, umiejętność planowania i przygotowania jadłospisów zgodnie z normami żywienia zbiorowego,
Inne wymagania:
wykształcenie zasadnicze zawodowe + tytuł Mistrza / średnie branżowe, umiejętność planowania i przygotowania jadłospisów zgodnie z normami żywienia zbiorowego,
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Anna BULUK
Nr telefonu:
604905301
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
dodatkowe informacje: praca na czas określony: 6 miesięcy z możliwością przedłużenia, praca w godz.7:00 - 15:00
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Zaloguj się przez Facebook