StPr/25/11371
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 8 000 PLN
Zakres obowiązków:
- kierowanie 7 osobowym zespołem. Komponowanie menu, zamówienia, bieżąca analiza kosztów.
Dbałość o porządek i prezentację dań. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Miejsce pracy:
Jana Nowka-Jeziorańskiego 28, 03-984 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
ISS FACILITY SERVICES SP. Z O.O.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- zawód: Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 1)
- polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
- Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, minimum roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku szefa kuchni. Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne. Miłe usposobienie i komunikatywność. Bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu. Miejsce pracy: ul. Jana Nowaka- Jeziorańskiego 28. Godziny pracy: 8-16. Zgłoszenia: [email protected] zespołu. Zgłoszenia: [email protected]
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, minimum roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku szefa kuchni. Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne. Miłe usposobienie i komunikatywność. Bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu. Miejsce pracy: ul. Jana Nowaka- Jeziorańskiego 28. Godziny pracy: 8-16. Zgłoszenia: [email protected] zespołu. Zgłoszenia: [email protected]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail

Zaloguj się przez Facebook