SZEF KUCHNI/KUCHARZ

SZEF KUCHNI/KUCHARZ

Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 5 500 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/4480

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN

Zakres obowiązków:
Osoba zatrudniona na stanowisku szefa kuchni będzie odpowiadać zarówno za przygotowywanie posiłków, jak i organizację pracy kuchni.
W związku z różnorodnymi potrzebami dzieci, będzie musiała dostosować metody gotowania do specyficznych diet, w tym diet blendowanych oraz żywienia specjalistycznego.

1. Zarządzanie personelem kuchni;
2. W porozumieniu z dietetykiem układanie menu, wspólne ustalanie jakie potrawy będą serwowane, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
3. Organizacja zaopatrzenia;
Wybór dostawców produktów spożywczych, odpowiedzialność za zaopatrzenie żywności, produkcji gastronomicznej od zamówienia, przez przyjęcie towaru do magazynu aż po jego wydanie do kuchni;
4. Dbałość o jakość produktów i serwowanych dań;
5. Nadzór i kontrola nad serwowanymi posiłków;
Obowiązkiem kucharza/szefa kuchni będzie również pilnowanie, by wszyscy pracownicy zatrudnieni w kuchni znali i przestrzegali zasady GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej), GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) oraz systemu HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli).
6. Przeprowadzanie inwentaryzacji żywności i sprzętu, analizowanie go i ewentualnie opracowywanie planu działań naprawczych, kontrola obecności oraz nadzór pracy innych pracowników kuchni.


Miejsce pracy:
LWOWSKA 132, 35-301 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Pracodawca:
FUNDACJA PODKARPACKIE HOSPICJUM DLA DZIECI

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
  • Wykształcenie kierunkowe; Doświadczenie na stanowisku kucharza; Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych; Umiejętność pracy w zespole; Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne; Dobra organizacja pracy; Wymiar czasu pracy: pełny etat; umowa o pracę; poniedziałek- piątek.


Inne wymagania:
Wykształcenie kierunkowe; Doświadczenie na stanowisku kucharza; Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych; Umiejętność pracy w zespole; Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne; Dobra organizacja pracy; Wymiar czasu pracy: pełny etat; umowa o pracę; poniedziałek- piątek.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV prosimy wysłać na adres e-mail: [email protected] Informacje o zasadach, na jakich korzystamy z Państwa danych osobowych znajdują się na naszej stronie internetowej, zakładka RODO, pod adresem: https://teczowydomek-podkarpackie.pl/rodo/

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail
Dodano: 26.11.2025, 04:00
ID ogłoszenia: 356153
Udostępnij:
Dodano: 26.11.2025, 04:00
ID ogłoszenia: 356153

Zobacz inne oferty

30,50 PLNbrutto
Nowe
Grajewo
30,50 PLNbrutto
Dodano: 2 godz. temu
4 666 PLNbrutto
Nowe
Słupsk
4 666 PLNbrutto
Dodano: 2 godz. temu
30,50 PLNbrutto
Nowe
Słupsk
30,50 PLNbrutto
Dodano: 2 godz. temu
Nowe

ANIMATOR

30,50 PLNbrutto
Nowe
Gdynia
30,50 PLNbrutto
Dodano: 2 godz. temu
Do góry