StPr/24/15394
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 43 PLN
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie japońskich potraw zgodnie ze standardami menu
- kontrola jakości produktów
- zakup produktów
- przestrzeganie norm i standardów sanitarnych
- utrzymanie czystości w miejscu pracy
Miejsce pracy:
Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Kuchnia japońska , książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni japońskiej, ksiażeczka do ceów danitarno-epidemiologicznych, rok doświadczenia zawodowego. Nieregularne godziny pracy.
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni japońskiej, ksiażeczka do ceów danitarno-epidemiologicznych, rok doświadczenia zawodowego. Nieregularne godziny pracy.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
CAZ - Centrum Aktywizacji Zawodowej
Nr telefonu:
+48 22 391 13 00
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.