StPr/25/0324
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 10 000 PLN
[Godzina zakończenia pracy] : 14:00
Zakres obowiązków:
* opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;
* organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;
* nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,
* nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;
* nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych
* wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych
* przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów
* prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji
Miejsce pracy:
Rajcza 504a, 34-300 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Pracodawca:
ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- doświadczenie w pracy w zespole, egzamin z zakresu znajomości podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności, podstawowa znajomośc microsoft office i poruszanie się w internecie
- [Umiejętność 2] : umiejętności analityczne, znajomość tematyki żywieniowej [Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i w podobnej branży [Inne] : -mile widziane doświadczanie zawodowe Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C1 - zaawansowany, w piśmie: C1 - zaawansowany
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : umiejętności analityczne, znajomość tematyki żywieniowej [Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i w podobnej branży [Inne] : -mile widziane doświadczanie zawodowe Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C1 - zaawansowany, w piśmie: C1 - zaawansowany
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Paweł Barcik
Nr telefonu:
500195195
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail