StPr/25/2206
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN
Zakres obowiązków:
1) wykonywanie badań i prac technologicznych produktów rolno-spożywczych z godnie z ustalonymi metodami,
2) prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętą metodyką oraz opracowanie zebranych danych,
3) realizacja prac naukowo-badawczych,
4) realizacja projektów badawczych i prac w zakresie opracowywania technologii przygotowania i przechowywania żywności,
5) przygotowywanie raportów dotyczących postępów i wyników działań związanych z technologiami przygotowania i przechowywania żywności,
6) przygotowanie projektów badawczych,
7) publikacja wyników badań w czasopismach z listy JCR,
8) uczestnictwo w realizacji badań zleconych oraz udział w innych aktywnościach prowadzonych w Zakładzie .
Miejsce pracy:
Piłsudskiego 84, 92-202 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Pracodawca:
INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO IM. PROF. WACŁAWA DĄBROWSKIEGO - PAŃSTWOWY INSTYTUT BADAWCZY
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
- sumienność, Umiejętność pracy w zespole, biegła obsługa komputera (internet, Microsoft Office)
- kreatywność, zdolność analitycznego myślenia, realizacja kilku zdań pod presją czasu, dokładność odpowiedzialnosć niezbędna wiedza w zakresie technologii żywności, biotechnologii lub pokrewna; obsługa podstawowego sprzętu laboratoryjnego, doświadczenie zawodowe w pracy laboratoryjnej
Inne wymagania:
kreatywność, zdolność analitycznego myślenia, realizacja kilku zdań pod presją czasu, dokładność odpowiedzialnosć niezbędna wiedza w zakresie technologii żywności, biotechnologii lub pokrewna; obsługa podstawowego sprzętu laboratoryjnego, doświadczenie zawodowe w pracy laboratoryjnej
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Agnieszka Uścińska
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail