TECHNOLOG

TECHNOLOG

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Tryb pracy
Stacjonarna
Znajomość języka
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 5 500 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/2206

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN

Zakres obowiązków:
1) wykonywanie badań i prac technologicznych produktów rolno-spożywczych z godnie z ustalonymi metodami,
2) prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętą metodyką oraz opracowanie zebranych danych,
3) realizacja prac naukowo-badawczych,
4) realizacja projektów badawczych i prac w zakresie opracowywania technologii przygotowania i przechowywania żywności,
5) przygotowywanie raportów dotyczących postępów i wyników działań związanych z technologiami przygotowania i przechowywania żywności,
6) przygotowanie projektów badawczych,
7) publikacja wyników badań w czasopismach z listy JCR,
8) uczestnictwo w realizacji badań zleconych oraz udział w innych aktywnościach prowadzonych w Zakładzie .

Miejsce pracy:
Piłsudskiego 84, 92-202 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Pracodawca:
INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO IM. PROF. WACŁAWA DĄBROWSKIEGO - PAŃSTWOWY INSTYTUT BADAWCZY

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
  • angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
  • sumienność, Umiejętność pracy w zespole, biegła obsługa komputera (internet, Microsoft Office)
  • kreatywność, zdolność analitycznego myślenia, realizacja kilku zdań pod presją czasu, dokładność odpowiedzialnosć niezbędna wiedza w zakresie technologii żywności, biotechnologii lub pokrewna; obsługa podstawowego sprzętu laboratoryjnego, doświadczenie zawodowe w pracy laboratoryjnej


Inne wymagania:
kreatywność, zdolność analitycznego myślenia, realizacja kilku zdań pod presją czasu, dokładność odpowiedzialnosć niezbędna wiedza w zakresie technologii żywności, biotechnologii lub pokrewna; obsługa podstawowego sprzętu laboratoryjnego, doświadczenie zawodowe w pracy laboratoryjnej

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Agnieszka Uścińska

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail
Dodano: 28.06.2025, 03:36
ID ogłoszenia: 247909
Udostępnij:
Dodano: 28.06.2025, 03:36
ID ogłoszenia: 247909

Zobacz inne oferty

Do góry