StPr/25/0684
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
wymagania:wykształcenie wyższe-kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne)-warunek konieczny, znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej, prawo jazdy kat B, bardzo dobra organizacja pracy, komuniktywność, umiejętność pracy w zespole, znajomość obsługi komputera, znajomość j. angielskiego.
Zakres obowiązków:
Nadzór oraz optymalizacja procesów produkcji
Opracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.
Kontrola jakości wyrobów; określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywania
Prowadzenie testów produkcyjnych oraz nadzór nad pierwszymi produkcjami,
Współpraca z różnymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów,
Miejsce pracy:
63-720 Biały Dwór, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
GOOD JOB POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
- bardzo dobra organizacja pracy, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, Znajomość obsługi komputera, prawo jazdy kat B
- [Umiejętność 2] : Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej [Umiejętność 1] : Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) - warunek konieczny
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej [Umiejętność 1] : Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) - warunek konieczny
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
537723932
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
kontakt telefoniczny, kontakt e-mail
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail