TECHNOLOG K/M

TECHNOLOG K/M

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Tryb pracy
Stacjonarna
Znajomość języka
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 5 500 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/07212

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN

Zakres obowiązków:
1) przygotowanie próbek ziarna zbóż i przetworów zbożowych do bieżących analiz zgodnie z zakresem badań Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa;
2) wykonywanie badań laboratoryjnych ziarna zbóż i przetworów zbożowych zgodnie z ustalonymi metodami;
3) prowadzenie zapisów z przeprowadzonych badań;
4) obsługa i nadzór nad urządzeniami laboratoryjnymi;
5) wykonywanie prac usługowych oraz badawczo-rozwojowych;
6) udział w audytach zewnętrznych i wewnętrznych w zakresie obowiązującym na danym stanowisku pracy;
7) prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania ISO/IEC 17025;
8) dbałość o czystość na stanowisku pracy i przestrzeganie zasad BHP i PPOŻ.

Miejsce pracy:
Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Pracodawca:
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
  • zawód: Biotechnolog (wymagany staż - lata: 1)
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne, komunikatywność, wysoka kultura osobista, współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładnośc
  • Wymagane wykształcenie wyższe, co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość analizy jakościowej i ilościowej surowców i produktów spożywczych, interpretacji uzyskiwanych wyników badań, znajomość systemów zarządzania w tym ISO/IEC 17025, dokładność i precyzja w realizacji badań laboratoryjnych, przygotowanie próbek do badań ciasta, obsługa urządzeń laboratoryjnych.


Inne wymagania:
Wymagane wykształcenie wyższe, co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość analizy jakościowej i ilościowej surowców i produktów spożywczych, interpretacji uzyskiwanych wyników badań, znajomość systemów zarządzania w tym ISO/IEC 17025, dokładność i precyzja w realizacji badań laboratoryjnych, przygotowanie próbek do badań ciasta, obsługa urządzeń laboratoryjnych.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Agnieszka Uścinska

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
cv

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail
Dodano: 26.06.2025, 04:01
ID ogłoszenia: 246098
Udostępnij:
Dodano: 26.06.2025, 04:01
ID ogłoszenia: 246098

Zobacz inne oferty

Do góry