StPr/25/07212
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN
Zakres obowiązków:
1) przygotowanie próbek ziarna zbóż i przetworów zbożowych do bieżących analiz zgodnie z zakresem badań Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa;
2) wykonywanie badań laboratoryjnych ziarna zbóż i przetworów zbożowych zgodnie z ustalonymi metodami;
3) prowadzenie zapisów z przeprowadzonych badań;
4) obsługa i nadzór nad urządzeniami laboratoryjnymi;
5) wykonywanie prac usługowych oraz badawczo-rozwojowych;
6) udział w audytach zewnętrznych i wewnętrznych w zakresie obowiązującym na danym stanowisku pracy;
7) prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania ISO/IEC 17025;
8) dbałość o czystość na stanowisku pracy i przestrzeganie zasad BHP i PPOŻ.
Miejsce pracy:
Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- zawód: Biotechnolog (wymagany staż - lata: 1)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne, komunikatywność, wysoka kultura osobista, współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładnośc
- Wymagane wykształcenie wyższe, co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość analizy jakościowej i ilościowej surowców i produktów spożywczych, interpretacji uzyskiwanych wyników badań, znajomość systemów zarządzania w tym ISO/IEC 17025, dokładność i precyzja w realizacji badań laboratoryjnych, przygotowanie próbek do badań ciasta, obsługa urządzeń laboratoryjnych.
Inne wymagania:
Wymagane wykształcenie wyższe, co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość analizy jakościowej i ilościowej surowców i produktów spożywczych, interpretacji uzyskiwanych wyników badań, znajomość systemów zarządzania w tym ISO/IEC 17025, dokładność i precyzja w realizacji badań laboratoryjnych, przygotowanie próbek do badań ciasta, obsługa urządzeń laboratoryjnych.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Agnieszka Uścinska
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail