StPr/25/0265
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 6 500 PLN
w zależności od doświadczenia i umiejętności
Zakres obowiązków:
Projektowanie i koordynowanie wdrożeń nowych wyrobów;
Tworzenie dokumentacji technologicznej nowych produktów;
Kontrola jakościowa wyrobów gotowych, procesów produkcyjnych oraz surowców przy prze-prowadzaniu prób technologicznych;
Nadzór nad zgodnością wyrobów gotowych z procesami technologicznymi;
Tworzenie dokumentacji do audytów wewnętrznych i nadzór nad przestrzeganiem procedur HACCP, IFS w zakładzie. Po okresie próbnym umowa na czas określony.
Miejsce pracy:
Rzeszowska 10, 36-105 Cmolas, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Pracodawca:
Lestello Sp.z.oo
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Wymagania konieczne: Znajomość zagadnień prawa żywnościowego; Znajomość systemów zarządzania jakością; Dobra znajomość Excela; Umiejętności analizowania i rozwiązywania problemów; Samodzielność, kreatywność i rzetelność Mile widziane _ POSIADANIE CERTYFIKATU - Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 2200,HACCP,IFS, BRC,
Inne wymagania:
Wymagania konieczne: Znajomość zagadnień prawa żywnościowego; Znajomość systemów zarządzania jakością; Dobra znajomość Excela; Umiejętności analizowania i rozwiązywania problemów; Samodzielność, kreatywność i rzetelność Mile widziane _ POSIADANIE CERTYFIKATU - Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 2200,HACCP,IFS, BRC,
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dorota Bartyńska
Nr telefonu:
531 832 700
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV można składać: osobiście w siedzibie firmy: ul. Rzeszowska 10, 36-105 Cmolas mailowo na adres: [email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail