TECHNOLOG PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH

TECHNOLOG PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH

Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Znajomość języka
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 6 500 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0265

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 6 500 PLN
w zależności od doświadczenia i umiejętności

Zakres obowiązków:
Projektowanie i koordynowanie wdrożeń nowych wyrobów;
Tworzenie dokumentacji technologicznej nowych produktów;
Kontrola jakościowa wyrobów gotowych, procesów produkcyjnych oraz surowców przy prze-prowadzaniu prób technologicznych;
Nadzór nad zgodnością wyrobów gotowych z procesami technologicznymi;
Tworzenie dokumentacji do audytów wewnętrznych i nadzór nad przestrzeganiem procedur HACCP, IFS w zakładzie. Po okresie próbnym umowa na czas określony.

Miejsce pracy:
Rzeszowska 10, 36-105 Cmolas, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie

Pracodawca:
Lestello Sp.z.oo

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • Wymagania konieczne: Znajomość zagadnień prawa żywnościowego; Znajomość systemów zarządzania jakością; Dobra znajomość Excela; Umiejętności analizowania i rozwiązywania problemów; Samodzielność, kreatywność i rzetelność Mile widziane _ POSIADANIE CERTYFIKATU - Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 2200,HACCP,IFS, BRC,


Inne wymagania:
Wymagania konieczne: Znajomość zagadnień prawa żywnościowego; Znajomość systemów zarządzania jakością; Dobra znajomość Excela; Umiejętności analizowania i rozwiązywania problemów; Samodzielność, kreatywność i rzetelność Mile widziane _ POSIADANIE CERTYFIKATU - Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 2200,HACCP,IFS, BRC,

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Dorota Bartyńska

Nr telefonu:
531 832 700

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV można składać: osobiście w siedzibie firmy: ul. Rzeszowska 10, 36-105 Cmolas mailowo na adres: [email protected]

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Dodano: 01.05.2025, 04:36
ID ogłoszenia: 203570
Udostępnij:
Dodano: 01.05.2025, 04:36
ID ogłoszenia: 203570

Zobacz inne oferty

31,50 złbrutto
Nowe
Opole
31,50 złbrutto
Dodano: 9 min temu
30,50 złbrutto
Nowe
Szczepańcowa
30,50 złbrutto
Dodano: 9 min temu
32 złbrutto
Nowe
Opole
32 złbrutto
Dodano: 9 min temu
30,50 złbrutto
Nowe
Stare Olesno
30,50 złbrutto
Dodano: 9 min temu
Nowe

KELNER/KA

4 666 złbrutto
Nowe
Krosno
4 666 złbrutto
Dodano: 9 min temu
Do góry