326224
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
Zakres obowiązków:
• Nadzór oraz optymalizacja procesów produkcji
• Opracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.
• Kontrola jakości wyrobów; określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywania
• Prowadzenie testów produkcyjnych oraz nadzór nad pierwszymi produkcjami,
• Współpraca z różnymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów
Miejsce pracy:
Jarocin, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
kontakt przez OHP
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne
- • Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) - warunek konieczny • Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej • Uczciwość, sumienność, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod presją czasu • Znajomość obsługi komputera
Inne wymagania:
• Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) - warunek konieczny • Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej • Uczciwość, sumienność, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod presją czasu • Znajomość obsługi komputera
Sposób aplikowania:
kontakt przez OHP
E-mail:
[email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail