StPr/25/0541
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 7 000 PLN
Stawka wyjściowa 7 000 zł brutto ( uzgodnienia w indywidualnej rozmowie z Dyrekcją ).
Zakres obowiązków:
znajomość i nadzorowanie procesów produkcyjnych wyrobów czekoladowych i cukierniczych,
przygotowywanie prób technologicznych oraz receptur dla nowych i istniejących produktów,
udział w testach nowych produktów, urządzeń i rozwiązań w ramach projektów wdrożeniowych,
nadzór technologiczny nad procesem produkcji od surowca po wyrób gotowy,
szkolenie pracowników w zakresie technologii, standardów jakościowych i procedur,
weryfikacja procesów produkcyjnych oraz jakości produktów na poszczególnych etapach,
współpraca z zewnętrznymi laboratoriami w zakresie badań i analiz,
tworzenie, aktualizacja i nadzorowanie dokumentacji technologicznej oraz produkcyjnej.
Miejsce pracy:
Gostycyn, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: technologia żywności
- doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane w produkcji wyrobów czekoladowych i cukierniczych), praktyczna znajomość procesów technologicznych oraz standardów jakości w produkcji żywności, wiedza z zakresu systemów i norm jakościowych (HACCP, IFS, BRC), umiejętność przygotowywania dokumentacji technologicznej i produkcyjnej, dobra organizacja pracy i umiejętność analitycznego myślenia, odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły, komunikatywność oraz umiejętność pracy zespołowej, gotowość do udziału w projektach wdrożeniowych i współpracy międzydziałowej
Inne wymagania:
doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane w produkcji wyrobów czekoladowych i cukierniczych), praktyczna znajomość procesów technologicznych oraz standardów jakości w produkcji żywności, wiedza z zakresu systemów i norm jakościowych (HACCP, IFS, BRC), umiejętność przygotowywania dokumentacji technologicznej i produkcyjnej, dobra organizacja pracy i umiejętność analitycznego myślenia, odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły, komunikatywność oraz umiejętność pracy zespołowej, gotowość do udziału w projektach wdrożeniowych i współpracy międzydziałowej
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Iwona Kapanka
Nr telefonu:
525590816
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV