TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 7 000 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0541

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 7 000 PLN
Stawka wyjściowa 7 000 zł brutto ( uzgodnienia w indywidualnej rozmowie z Dyrekcją ).

Zakres obowiązków:
znajomość i nadzorowanie procesów produkcyjnych wyrobów czekoladowych i cukierniczych,
przygotowywanie prób technologicznych oraz receptur dla nowych i istniejących produktów,
udział w testach nowych produktów, urządzeń i rozwiązań w ramach projektów wdrożeniowych,
nadzór technologiczny nad procesem produkcji od surowca po wyrób gotowy,
szkolenie pracowników w zakresie technologii, standardów jakościowych i procedur,
weryfikacja procesów produkcyjnych oraz jakości produktów na poszczególnych etapach,
współpraca z zewnętrznymi laboratoriami w zakresie badań i analiz,
tworzenie, aktualizacja i nadzorowanie dokumentacji technologicznej oraz produkcyjnej.



Miejsce pracy:
Gostycyn, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie

Pracodawca:
kontakt przez PUP

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: technologia żywności
  • doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane w produkcji wyrobów czekoladowych i cukierniczych), praktyczna znajomość procesów technologicznych oraz standardów jakości w produkcji żywności, wiedza z zakresu systemów i norm jakościowych (HACCP, IFS, BRC), umiejętność przygotowywania dokumentacji technologicznej i produkcyjnej, dobra organizacja pracy i umiejętność analitycznego myślenia, odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły, komunikatywność oraz umiejętność pracy zespołowej, gotowość do udziału w projektach wdrożeniowych i współpracy międzydziałowej


Inne wymagania:
doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane w produkcji wyrobów czekoladowych i cukierniczych), praktyczna znajomość procesów technologicznych oraz standardów jakości w produkcji żywności, wiedza z zakresu systemów i norm jakościowych (HACCP, IFS, BRC), umiejętność przygotowywania dokumentacji technologicznej i produkcyjnej, dobra organizacja pracy i umiejętność analitycznego myślenia, odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły, komunikatywność oraz umiejętność pracy zespołowej, gotowość do udziału w projektach wdrożeniowych i współpracy międzydziałowej

Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu

Osoba do kontaktu:
Iwona Kapanka

Nr telefonu:
525590816

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV
Dodano: 21.10.2025, 03:27
ID ogłoszenia: 337390
Udostępnij:
Dodano: 21.10.2025, 03:27
ID ogłoszenia: 337390

Zobacz inne oferty

2 300 €netto
Nowe
Pflege mit Herz Polen
Herrstein
2 300 €netto
Dodano: 4 godz. temu
4 740 PLNbrutto
Nowe
Ciecierzyce
4 740 PLNbrutto
Dodano: 4 godz. temu
4 740 PLNbrutto
Nowe
Krasowiec
4 740 PLNbrutto
Dodano: 4 godz. temu
30,50 PLNbrutto
Nowe
Lubieszów
30,50 PLNbrutto
Dodano: 4 godz. temu
Do góry