StPr/25/0246
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN
Zakres obowiązków:
Dobór i przygotowanie surowego mięsa do dalszej obróbki. W tym krojenie, siekanie i mielenie mięsa zgodnie z recepturami.
Dokładne odmierzanie i mieszanie przypraw, soli, czosnku, ziół oraz innych składników niezbędnych do produkcji wędlin.
Wykonywanie różnorodnych wyrobów wędliniarskich, takich jak kiełbasy, szynki, boczki i inne wędliny. Przeprowadzanie
procesów peklowania, marynowania i przyprawiania mięsa w celu poprawy smaku i trwałości produktów. Dbałość o higienę
miejsca pracy, przestrzeganie standardów bezpieczeństwa
Miejsce pracy:
Poniatowskiego 23, 17-120 Brańsk, powiat: bielski, woj: podlaskie
Pracodawca:
Zakład Mięsny KLINICCY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie branżowe
- czeladnik - rzeźnik wędliniarz, obsługa komputera
- Wymagane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku.
Inne wymagania:
Wymagane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
502 353 585
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon