96143c6a-2443-442a-b2bc-56608bf0494d
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 33 255,63 NOK
Zakres obowiązków:
Wykonywanie prac kuchennych i kulinarnych zleconych przez szefa kuchni, w zakresie produkcji i przygotowywania żywności, przygotowywania cateringu.
Produkcja wyrobów piekarniczych i ciastkarskich. Współpraca w zakresie kontroli wewnętrznej, higieny i HSE (zdrowie, bezpieczeństwo i środowisko).
Miejsce pracy:
Øvre Vang Gård, 3520 Jevnaker , Norwegia
Pracodawca:
Hadeland Catering As
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- bardzo wysoka kultura osobista
- Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy w kuchni – co najmniej 1 rok. Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, zorientowanie na potrzeby klienta.
Inne wymagania:
Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy w kuchni – co najmniej 1 rok. Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, zorientowanie na potrzeby klienta.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia –Wykwalifikowany kucharz

Zaloguj się przez Facebook