StPr/25/1210
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 7 000 PLN
Zakres obowiązków:
Przjmowanie zamówień: bieżących (obiadów), cateringi, imprezy okolicznościowe, itp.
Ustalanie menu przyjmowanych zamówień wraz z indywidualnym wyliczeniem kosztów.
Doradzanie klientom, prezentacja, negocjacje oraz sprzedaż produku lub usługi.
Organizacja, obsługa i kontrola realizowanych zamówień np. zewnętrznych oraz imprez okolicznościowych pod wzg. organizacyjnym i logistycznym (np. dowóz, sala, wystrój, bufet, obsługa, ustwianie).
Sprawdzanie terminowości realizowanych zleceń przez logistykę.
Pozyskiwanie nowych klientów.
Reklama firmy na zewnątrz.
Monitorowanie i analiza danych rynków dotyczących segmentu, konsumentów, działań konkurencji i wynków własnego produktu/usługi.
Uczestniczenie w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych, cateringów - wg. potrzeb.
Organizacja pracy osobom niepełnosprawnym i personelowi kuchennemu.
Uczestniczenie w pracach zespołu prgramowego.
Dowóz obiadów do Klienta przy problemach w realizacji zamówienia.
Przyjmowanie zamówienia na formularzu zamówień.
Pełnienie nadzoru nad realizacją zadań kuchni.
Opracowywanie planów i grafików pracy dla pracowników ZAZ.
Podejmowanie czynności kierownika ZAZ pod nieobecność kierowanika lub wynikającej z innych przyczyn niemożności pełnienia obowiązków przez kierownika.
Miejsce pracy:
08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Pracodawca:
CARITAS DIECEZJI SIEDLECKIEJ Zakład Aktywności Zawodowej
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: pedagogika, zarządzanie, gastronomia
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- komunikatywność, sumienność, dobra organizacja pracy własnej
Inne wymagania:
komunikatywność, sumienność, dobra organizacja pracy własnej
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV, list motywacyjny, dokumenty potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail