StPr/25/1044
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 9 000 do 11 000 PLN
Praca Morawica Ciekawą, pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie. Regularne, pewne i atrakcyjne wynagrodzenie. Pakiet benefitów dofinansowanie karty MultiSport, grupowe ubezpieczenie PZU, paczki okolicznościowe na Święta. Stałą zniżkę na produkty firmowe (bez limitu). Finansową nagrodę roczną. Program poleceń pracowniczych - 2x500zł Przyjazny i pomocny zespół pełen pasjonatów swojej pracy. Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie będącej liderem w swojej kategorii.
Zakres obowiązków:
Zarządzanie pracą działu technologiczno -jakościowego w zakładzie produkcyjnym nr 1 w Morawicy; motywowanie, delegowanie zadań, ciągłe doskonalenie.
Ścisła współpraca z poszczególnymi działami między innymi; Produkcji, R&D, Zakupów, Marketingu oraz Handlu.
Wyznaczanie, inicjowanie, utrzymanie oraz doskonalenie standardów jakościowych i bezpieczeństwa produktu.
Ustalanie oraz nadzór nad przebiegiem procesów technologicznych w zakresie zgodności parametrów.
Udział w audytach zewnętrznych i wewnętrznych, prowadzenie pełnej dokumentacji audytowej i poaudytowej oraz wdrażanie działań wynikających z zaleceń audytowych.
Nadzór nad prowadzeniem specyfikacji jakościowych klientów oraz przygotowywanie wewnętrznych specyfikacji zakładowych zawierających wymogi technologiczne oraz mikrobiologiczne.
Nadzór nad procesem reklamacji.
Wprowadzanie nowych metod oceny surowców i analizy danych.
Identyfikacja problemów jakościowych i bieżąca realizacja działań naprawczych.
Reprezentowanie firmy we współpracy z zewnętrznymi podmiotami w obszarze technologii i jakości.
Miejsce pracy:
Morawica, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- zawód: Kierownik produkcji w przemyśle (wymagany staż - lata: 2)
- Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności i żywienia. Co najmniej 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej lub pokrewnej. Znajomość prawa żywnościowego. Znajomość systemów jakościowych: HACCP, IFS, ISO 22 000. Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie min. B1. Znajomość środowiska Office. Umiejętność zarządzania personelem, wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne. Wysokorozwinięta umiejętność organizacji pracy, logiczne myślenie i poprawne wnioskowanie. Dyspozycyjność. Umiejętność pracy pod presją czasu.
Inne wymagania:
Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności i żywienia. Co najmniej 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej lub pokrewnej. Znajomość prawa żywnościowego. Znajomość systemów jakościowych: HACCP, IFS, ISO 22 000. Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie min. B1. Znajomość środowiska Office. Umiejętność zarządzania personelem, wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne. Wysokorozwinięta umiejętność organizacji pracy, logiczne myślenie i poprawne wnioskowanie. Dyspozycyjność. Umiejętność pracy pod presją czasu.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Anna Marciniak
Nr telefonu:
126868151
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
. - Przegorzały -Rondo Grunwaldzkie -IKEA -Prądnik Czerwony -Nowa HUta -Grzegórzki