b2981e9e-f2d3-45b2-8104-bf0e64483c06
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 40 000 NOK
Zakres obowiązków:
Współpraca z szefem kuchni w zakresie udoskonalania istniejących dań i pilotowaniu nowych koncepcji menu. Zapewnienie, że serwowane dania spełniają najwyższej standardy jakości, przekraczające oczekiwania gości. Szkolenie i motywowanie personelu, prowadzenie praktycznego coachingu, degustacji i warsztatów technicznych. Zarządzanie zamówieniami najwyższej jakości mięs norweskich i innych produktów, kontrola zapasów. Nadzór nad wydawaniem dań, porcjowaniem i przyprawianiem. Uwzględnianie spostrzeżeń i uwag zespołu oraz gości, mających na celu podnoszenie poziomu menu. Dbanie o usprawnianie pracy przygotowawczej, zmniejszanie ilości odpadów i zwiększanie wydajności. Szkolenie personelu w zakresie protokołów bezpieczeństwa żywności; przeprowadzanie regularnych audytów kuchni.
Miejsce pracy:
Rambergveien 15, 3115 Tønsberg, Norwegia
Pracodawca:
Kverneriet AS
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
- bez nałogów
- Specjalizacja – kucharz lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji jako szef kuchni. Doświadczenie zawodowe: wymagane – w pracy jako szef kuchni lub zastępca szefa kuchni. Pasja do gotowania, cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Inne wymagania:
Specjalizacja – kucharz lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji jako szef kuchni. Doświadczenie zawodowe: wymagane – w pracy jako szef kuchni lub zastępca szefa kuchni. Pasja do gotowania, cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
Aplikacja online: https://join.kverneriet.com/jobs/64-join-grow-co-develop-in-a-kitchen-built-on-craf?rmpage=apply&rmjob=64 lub CV
Sposób przekazania dokumentów:
CV do doradcy EURES - email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Zastępca szefa kuchni