StPr/25/1155
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 6 110 do 7 000 PLN
w zależności od doświadczenia zawodowego
Zakres obowiązków:
produkcja kulinarna a' la carte, produkcja kulinarna z zachowaniem powtarzalności zgodnie z ustaleniami, kierowanie zespołem, dbałość o stan surowców, półproduktów i produktów, odbiór dostarczanego towaru pod kątem ilościowym i jakościowym, dbałość o czystość stanowisk pracy oraz stan maszyn i urządzeń
Miejsce pracy:
Konstytucji 3 Maja 7, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Pracodawca:
PORT 110 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- Oczekiwania: dokładność i bardzo dobra organizacja pracy i elastyczność, gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w weekendy i święta, wysoka kultura osobista, komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie i dbałość o pozytywny wizerunek firmy, umiejętność pracy pod presją czasu. Kontakt osobisty lub mailowy; [email protected]
Inne wymagania:
Oczekiwania: dokładność i bardzo dobra organizacja pracy i elastyczność, gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w weekendy i święta, wysoka kultura osobista, komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie i dbałość o pozytywny wizerunek firmy, umiejętność pracy pod presją czasu. Kontakt osobisty lub mailowy; [email protected]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Aleksander Miller
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV prosimy dostarczyć osobiście do Recepcji Hotelu /ul. Konstytucji 3 Maja 7, Iława/ lub wysłać na adres: dyrektor(małpa)port110.pl do CV prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez Potr 110 Sp. z o.o., ul:Konstytucji 3 go maja 7, 14-200 Iława, moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail